previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Moderne ringen

Veel keuzes met moderne trouwringen

Op maat gemaakte, moderne trouwringen zijn een enorme trend vandaag de dag. Echtparen kunnen kiezen uit vele verschillende metalen, edelstenen en andere versieringen. Als je er aan zit te denken om een moderne trouwring aan te schaffen, dan kan een professionele juwelier je goed van dienst zijn met innovatie ideeën. Je kunt zelf vertellen wat je wilt en zo de beste moderne trouwringen krijgen die je je maar kunt wensen.

Op maat gemaakt Trouwringen

Moderne trouwringen zijn vooral een uitdrukking van iemands persoonlijkheid, en zijn zodoende dus uniek. Hoewel er ontzettend veel mogelijkheden zijn, is het verstandig om een bepaald budget in het achterhoofd te houden zodat er niet teveel aan de ring uitgegeven wordt. Als je echter een prachtig idee in je hoofd hebt dat je graag op maat wilt laten ontwerpen, maar dit veel te duur is, dan kan daar vaak een oplossing voor bedacht worden. Dankzij de vele keuzes kun je bijvoorbeeld een alternatieve metaalsoort of edelsteen gebruiken om toch het gewenste resultaat te krijgen voor een goedkopere prijs.

Voordat je moderne trouwringen gaat kopen is het dus aan te raden om wat tijd te wijden aan het bekijken van de vele opties.

Trouwringen online kopen?

Elnora is een top fabrikant voor trouwringen. Elnora’s trouwringen collectie bestaat uit klassieke, moderne en exclusieve trouwringen.  U kan ook uw trouwring combineren met een verlovingsring. Bij Elnora kunt u gewoon online een bestelling plaatsen. U hoeft zelf niet naar een winkel te gaan. Indien u niet tevreden bent kunt u deze altijd terug geven of omruilen.

trouwringen op maat diamant

Het juiste metaal kiezen

Gouden trouwringen zijn nog altijd de meest traditionele keuze. Maar de trend bij moderne trouwringen is over het algemeen toch meer gecentreerd rond zilver, of soms zelf platina. Trouwringen kunnen in de moderne tijd ook samengesteld zijn uit verschillende soorten metalen. Het is heel goed mogelijk om een unieke trouwring te vinden die zowel prachtig en elegant is. Het is een belangrijk sieraad waarmee het huwelijk bezegeld wordt. Alle moderne trouwringen zijn even mooi, het maakt niet uit of het nou een zilveren, gouden of platina ring is. Kies dus een ring die je zelf prachtig vindt en waar je helemaal blij van wordt.

Edelstenen

Diamanten zijn sinds oudsher voor de bruid. Bij moderne trouwringen kunnen er ook edelstenen in de ringen van mannen verwerkt worden. Er is een verscheidenheid aan keuzes. Gekleurde diamanten worden tegenwoordig vaak gekozen, zoals smaragden en saffieren. Een voordeel hiervan is dat de gekleurde varianten over het algemeen goedkoper zijn dan de traditionele diamant. Er zijn heel veel verschillende soorten kleuren edelsteen in de wereld. Door met een juwelier te overleggen kun je erachter komen welke kleuren deze allemaal kan zetten. Soms kun je een hele mooie roze diamant of een sprankelende topaas kiezen.

Vorm van de steen

Moderne trouwringen maken vaak gebruik van solitaire diamanten. Ook kleinere diamantjes gezet in een smaakvol patroon is een gebruikelijke stijl. Voor wat meer vorm en versiering wordt een sobere trouwring wat levendiger en aantrekkelijker. Er is van alles mogelijk. Door goed rond te kijken naar de vele opties die je hebt, kun je veel inspiratie opdoen voor je eigen moderne trouwringen.

 

 

Advies van een juwelier of andere expert kan je enorm van pas komen. Wanneer je zorgvuldig te werk gaat kun je ongetwijfeld moderne trouwringen vinden die onvergetelijk zijn en het hele huwelijk door zullen worden gekoesterd.