previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Herenring

Diamanten Herenring

Anno 2015 heeft de westerse wereld veel vaste rolpatronen weten te doorbreken. Alhoewel de vrouw hier en daar nog steeds wordt achtergesteld zien veel mensen daar doorheen. Ook mannen begrijpen dat zij feministisch kunnen zijn en vrouwen laten dat eindelijk toe. Met andere woorden, we zijn eindelijk allemaal gelijk. Het is tegenwoordig dan ook niet meer vreemd als een vrouw op haar knieën gaat om een man ten huwelijk te vragen. Daar hoort natuurlijk wel de juiste ring bij.

Ook voor mannen zijn er tegenwoordig verlovingsringen te verkrijgen. Net als voor de vrouw is dit een ring die vaak net wat expressiever is dan de trouwring. Een verlovingsring blijft immers het symbool om iemand ten huwelijk te vragen waar een trouwring de verbintenis verzegeld. Daar een trouwring normaliter tot het einde gedragen wordt, is deze vaak wat ingetogener. Dat geld dus ook voor de mannen.

Als je op zoek gaat naar een echte herenring zal je al snel uitkomen bij stoere modellen. De meest populaire modellen bestaan vaak uit een licht metalen kleur zoals platina of zilver. Ook ringen van geborsteld staal blijken erg in trek te zijn. Veel van de heren verlovingsringen zijn mat van kleur. Hierdoor is de ring vaak gemakkelijk te combineren en kan deze naar verschillende gelegenheden worden gedragen. Het geeft daarnaast ook nog eens een robuuste en krachtige uitstraling. Wat wilt een man nog meer?

 

Uniek
Toch hoeft het niet allemaal klassiek te zijn. Soms is het leuk om buiten de gebaande paden te treden en de herenring is een prima manier om dit op toch een subtiele wijze aan te pakken. Hoe?

Kies eens voor een unieke kleur. Ga voor een matzwarte ring of een zilveren ring met gevlochten goud. Wil je iets wat nog unieker is, kan je eens denken aan koper of groen goud.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een ander materiaal. Ringen hoeven niet altijd uit metaal te bestaan. Je kan ook kiezen voor een stenen ring of een stoere bend wood. Het leuke van die laatste is dat je deze ring zelf kan maken als je een beetje handig bent.

Er zijn dus vele soorten en maten. Voor iedere man is wel een ring te vinden en dat is alleen maar een goed teken.  De man mag zichzelf namelijk ook wel eens lekker (laten) verwennen.